28.07.
*En squash fra Andelslandbruket vårt.
*En squash fra Andelslandbruket vårt.
Vi delte den på langs og brukte en skje til å lage et hulrom
/ tok ut litt av squash-kjøttet.
*Kjøttdeig/karbonadedeig ble stekt sammen med en paprika (skåret i små biter), litt revet gulrot, løkgress, mangoldblader og tomatpure.
*Litt salt, pepper og paprikapulver. Timian.
*Vi stekte squashen alene først i ovnen i 5 - 6 minutter ved
200 grader.
*Deretter la vi den stekte kjøttdeigblandingen i hulrommet i
squashen og gratinerte med ost på toppen.
*Dette ble grillet i 5 - 6 minutter ved 250 grader i
ovnen til osten var gyllen.
29.07.
Anita og jeg brukte rester fra squash-måltidet fra i går i stedet for taco-veggisen.
En slik squash ble skåret i store biter og varmet opp i ovnen. Til dette brukte vi hjemmelaget guacamole og salte maischips. Vi satte en skål med maiskorn, en med tomater og et glass med oliven på bordet. Og selvfølgelig tacosaus. (Barna hadde vanlig taco.)
Dette ble svært godt!
Anita og jeg brukte rester fra squash-måltidet fra i går i stedet for taco-veggisen.
En slik squash ble skåret i store biter og varmet opp i ovnen. Til dette brukte vi hjemmelaget guacamole og salte maischips. Vi satte en skål med maiskorn, en med tomater og et glass med oliven på bordet. Og selvfølgelig tacosaus. (Barna hadde vanlig taco.)
Dette ble svært godt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar