Jeg brukte:Dette er vel nok til 3 personer.
3 kyllingfileter, skåret i små biter
2 epler; jeg brukte de som så litt gamle og skrukkete ut
resten av en liten, rød spisspaprika (søt paprika) i biter
curry; et par dryss
1 ss margarin
vann, et par dl
litt salt og pepper
1 gulrot, skåret i små biter
4 små pastinakker, skåret i små biter
en kopp gul basmatiris
Eplebiter og paprikabiter ble stekt i margarinen. Curryen får svi seg litt sammen med grønnsakene.Så ble kyllingfiletene tilsatt og stekt sammen med epler, paprika og curry. Når kjøttet er blitt stekt tilsatte jeg litt vann og lot det koke i 5 - 10 minutter. Til slutt tilsatte jeg en halv boks kokosmelk og rørte. Jeg gav alt et oppkok.
Gulroten og pastinakkene ble kokt i en egen kjele og servert som tilbehør.
Samtidig som gryten godgjorde seg, ble risen kokt. For å få risen gul tilsetter jeg gurkemeie til vannet når jeg koker risen. Gurkemeie: i tillegg til å gi risen en fin gul farge, virker det betennelsesdempende.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar